Vriend worden

Ondersteunt u de doelstelling van Stichting Zuidelijk Historisch Contact? Word dan vriend van ZHC!

ZHC werkt met drie vriendschapsvormen:

1. Vriend-abonnee
Als vriend-abonnee ondersteunt u ZHC in haar doelstelling met een jaarlijkse donatie van minimaal €80,-. U ontvangt de boeken die in het betreffende jaar in de ZHC-reeks verschijnen. U kunt exemplaren bijbestellen tegen een begunstigersprijs (75 procent van de winkelprijs).

2. Zilveren vriend
Als zilveren vriend ondersteunt u ZHC in haar doelstelling met een jaarlijkse donatie van minimaal €50,-. U ontvangt één boek dat in het betreffende jaar verschijnt, naar keuze. De andere boeken van dat jaar kunt u los bij ons bestellen tegen een begunstigersprijs (75 procent van de winkelprijs).

3. Vriend
Als vriend ondersteunt u ZHC in haar doelstelling met een jaarlijkse donatie van €25,-. U kunt de boeken van dat jaar los bij ons bestellen tegen een begunstigersprijs (75 procent van de winkelprijs).

Alle vrienden krijgen per e-mail bericht van de nieuwe uitgaven en een uitnodiging voor de boekpresentaties en ontvangen – behoudens afmelding – de digitale nieuwsbrief van ZHC.

Facturering
De financiële administratie van Stichting ZHC is ondergebracht bij FAAM, Norbertijnenpoort 1, Tilburg. Vrienden ontvangen van FAAM namens ZHC een factuur voor de jaarlijkse bijdrage.

Mutaties adresgegevens
Bent u verhuisd of gaat u binnenkort verhuizen? Geef uw nieuwe adresgegevens dan s.v.p. aan ons door. Zo komen onze boeken op het juiste adres terecht.