Vriend van

ZHC werkt met drie vriendschapsvormen:

1. Vriend-abonnee
Als vriend-abonnee ondersteunt u ZHC in haar doelstelling met een jaarlijkse donatie van minimaal €80,-. U ontvangt de boeken die in het betreffende jaar in de ZHC-reeks verschijnen. U kunt exemplaren bijbestellen tegen een begunstigersprijs (75 procent van de winkelprijs).

2. Zilveren vriend
Als zilveren vriend ondersteunt u ZHC in haar doelstelling met een jaarlijkse donatie van minimaal €50,-. U ontvangt één boek dat in het betreffende jaar verschijnt, naar keuze. De andere boeken van dat jaar kunt u los bij ons bestellen tegen een begunstigersprijs (75 procent van de winkelprijs).

3. Vriend
Als vriend ondersteunt u ZHC in haar doelstelling met een jaarlijkse donatie van €25,-. U kunt de boeken van dat jaar los bij ons bestellen tegen een begunstigersprijs (75 procent van de winkelprijs).

Alle vrienden krijgen per e-mail bericht van de nieuwe uitgaven en ontvangen – behoudens afmelding – de digitale nieuwsbrief van ZHC.

Het is ook mogelijk om u enkel voor de nieuwsbrief aan te melden. Geef dan uw naam, e-mailadres en postadres door via info@stichtingzhc.nl.

Facturering

De financiële administratie van Stichting ZHC is ondergebracht bij FAAM, Norbertijnenpoort 1, Tilburg. Vrienden ontvangen van FAAM namens ZHC een factuur voor de jaarlijkse bijdrage.

Mutaties adresgegevens

Bent u verhuisd of gaat u binnenkort verhuizen? Geef uw nieuwe adresgegevens dan s.v.p. aan ons door. Zo komen onze boeken op het juiste adres terecht.